Stoeterij Rodenburgh wordt geleid door Martine de Voogt-Rodenburg. 

Toen Martine 6 jaar was is zij begonnen met pony rijden.
Op haar 17e is zij over gegaan naar de paarden en heeft ze haar eerste paard zelf naar het Z dressuur gereden. Met haar tweede paard werd zij provinciaal kampioen  Z-dressuur.

QV2X4331.jpg

In 1998 is Stoeterij Rodenburgh in Knegsel gestart en zijn zij zich eerst gaan richten op pensionstalling en het opzetten van een eigen sportstal. Martine is zich toen gaan toeleggen op het springen en wel met groot succes. Binnen enkele jaren reed zij succesvol op internationaal niveau.
Dit deed ze met oudere, ervaren paarden maar ook voornamelijk met jonge zelfopgeleide paarden.

Met Rodenburgh's Nevada behaalde zij prachtige resultaten op het 1.50m niveau en in de jonge paarden rubrieken was zij ook succesvol met verschillende paarden.

Naast haar sportcarriere heeft Martine het diploma Masterclass Instructrice Dressuur en Springen te Deurne behaald. Naast het zelf rijden heeft Martine ook verschillende pupillen begeleid in de dressuur en springsport. Ook deze pupillen hebben op nationaal niveau vele successen geboekt en veel plezier aan het pony/ paardrijden beleefd.

Martine is inmiddels getrouwd met Bastiaan en zij hebben twee prachtige dochters, Sophia en Olivia. Na de geboorte van hun eerste dochter is zij een tijdje gestopt met het opleiden van paarden en uitbrengen van paarden op concoursen. 

Sinds kort is ze echter weer begonnen met paardrijden en doet ze weer wat ze graag doet, het opleiden van jonge paarden. Door de jaren heen is wel gebleken dat ze dit goed kan. Zo zijn er veel paarden, die Martine zelf opgeleid heeft, die op dit moment op internationaal en enkele zelfs op Grand prix niveau uitgebracht worden.